HomeWerken in opdrachtInfoContactOnze productenMijn accountWie zijn we

Wie zijn we

Boetiek Uniek is de webshop van Oranje vzw. Oranje richt zich tot alle personen met een (vermoeden van) beperking en andere maatschappelijk kwetsbare doelgroepen, ongeacht leeftijd of aard van de beperking. Tijdens de dagbestedingsateliers worden de Boetiek Uniek-producten gemaakt op artisanale wijze. 

Unieke geschenken door unieke mensen

In Boetiek Uniek vind je unieke geschenken gemaakt door unieke mensen. We bieden producten aan uit onze verschillende ateliers: van creatieve geschenkjes in onze crea, tot werken in opdracht in het semi-industrieel atelier. 


dsc-0035-web2

Persoonlijke toets

De mogelijkheid bestaat ook om je geschenk een extra persoonlijke toets mee te geven met een originele (cadeau)verpakking, een gepersonaliseerde geschenkmand of een bedrukking. Noteer je vraag zeker bij je bestelling en wij gaan er mee aan de slag! 

persoonlijk


Semi-industrieel atelier

Naast geschenken en producten, nemen we in ons semi-industrieel atelier grote opdrachten aan. Goodiebags vullen, mailings en bestickering, plooi- en papierwerk... kunnen we voor jou of voor jouw bedrijf uitvoeren. Wat de mogelijkheden zijn, kan je vinden onder 'werken in opdracht'. 

Boetiek Uniek kijkt uit naar jullie bestellingen en opdrachten! 

mailings-bestickering

Afhaalpunten

Je kan je bestelling afhalen in één van onze Boetiek Uniek-vestigingen:
  • Brouwerijstraat 7 in Sijsele
  • Bilkske 5 in Brugge
We zijn elke weekdag open van 10u tot 11u45 en van 13u30 tot 15u30. Of op afspraak. 
Je kan ons contacteren via het contactformulier, telefonisch (050 37 67 19) of via boetiekuniek@oranje.be Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop gemaakt met EasyWebshop